top of page

Wie ik ben en wat ik doe

Mijn achtergrond

Vanaf 1988 heb ik mij elke dag voluit ingezet voor het beste resultaat op het gebied van sales en management. Daarbij heb ik continue gestreefd naar steeds betere prestaties van mijzelf en van mijn teamleden, vooral door mijn cognitieve vermogens te benutten.

Dat is mij goed afgegaan en dat doet het nog steeds. Echter er leeft meer in mij en deze aspecten heb ik de afgelopen jaren actief verder ontwikkeld. Het leven naar wat uw lichaam, ziel en geest echt nodig hebben om in complete welzijn te leven en niet alleen maar overleven. Het leven in balans op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau.

In harmonie komen met uzelf, uw energie vinden en bewaren, dat is wat mij vervulling brengt en waar ik graag een bijdrage wil leveren in de transformatie van anderen.

Daarom heb ik besloten om afscheid te nemen van mijn zakelijk succes als salesmanager en het alleen maar denken vanuit pure ratio. Nu ga ik mij volledig richten op het welzijn van niet alleen mijzelf, maar ook van anderen die daar behoefte aan hebben.

Vanaf 2020 heb ik mijn vrije uren besteed  aan het ontplooien van mijn latente kwaliteiten.

Massage is wat in mijn moedercultuur (Indonesisch) een centrale plaats kent en al op jonge leeftijd heb ik geleerd om met een massage mijn ouders te helpen ontspannen. Als gecertificeerd masseur pas ik technieken toe die aansluiten op het holistische denkbeeld en holistische therapie.

Het holistische energetisch denk- en werkbeeld is wat centraal staat in mijn behandelingen, waardoor ik als vanzelf ook ondersteunende (reiki)energie doorgeef tijdens mijn behandelingen. Hierdoor worden de energiekanalen weer geopend en kan de natuurlijke innerlijke balans weer hersteld worden. Ook werk ik hierbij graag met o.a. etherische oliën, klankschalen en diverse andere methoden waar u meer over kunt lezen bij veelgestelde vragen.

Integriteit is een belangrijke persoonlijke waarde in mijn leven en daarom vind ik het van essentieel belang om in mijn werk als masseur en therapeut integriteit te waarborgen. Veiligheid en geborgenheid van de cliënt staan dan ook centraal in mijn behandelwijze.

Met mijn ruime werk- en levenservaring, maar ook intuïtie en als persoon denk ik een ondersteuning te kunnen zijn.

Juist ook omdat ik zelf ook door diepe processen ben gegaan om te komen waar ik nu sta.

Toen ik door mijn dochter werd uitgenodigd om een evenement van Sluis NLP bij te wonen in 2019, werd ik geconfronteerd met mijn eigen belemmerende overtuigingen die obstakels vormden voor mijn eigen ontplooiing. Ik merkte dat mijn levensidealen botsten met de manier waarop ik tot dan het leven had vormgegeven. Sterker nog, door de waan van de dag had ik het niet eens meer door dat ik zo ver af was gaan staan van wie ik in essentie ben en bleef daardoor hangen in een vicieuze cirkel.  De technieken die ik voor mezelf had ontwikkeld om succesvol te zijn, staken bleekjes af bij het besef wat  succes en innerlijke vervullen echt kunnen zijn.

Mijn belemmerende overtuigingen heb ik mede door NLP weten om te buigen. Hierdoor ontstond er ruimte voor het herdefiniëren van mijn missie. Mijn kennis en ervaring gebruik ik vanaf dat moment om mensen in hun kracht zetten. Door het inzichtelijk  maken van belemmerende overtuigingen en deze om te buigen wanneer om tot volledige zelfontplooiing te kunnen komen.

Dit heeft me gemotiveerd om mijn passie om te zetten in een fulltime baan.

Ik vertrouw erop dat ik mijn enthousiasme en het streven naar continue verbetering van mijn eigen prestaties ook meeneem in het u bijstaan in uw groeiproces naar zelfverwezenlijking. 

Van een betere ik,
naar een betere wij.
Samen maken wij
de wereld mooier.

v. Rossum (15 van 28).jpg

Mijn missie

Door een verscheidenheid aan alternatieve behandelingen en benaderingen ontgrendel ik het potentieel van zelfgenezing bij elke cliënt. Soms resulteert dit zelfs al in verbeteringen vanaf de allereerste sessie. Vertrouw op mijn handen en vertrouw op uw vermogen om te genezen en sta uzelf toe u beter te voelen dan u ooit voor mogelijk had gehouden. 

Ervaring

Mijn kwalificaties

Sinds 2022 ben ik een professioneel Holistisch therapeut en ik wil mijn cliënten helpen om op een zo efficiënt mogelijke manier een breed scala aan fysieke, emotionele en spirituele veranderingen door te maken. Mijn behandelingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van elke cliënt om er zeker van te zijn dat hij of zij de aanpak krijgt die voor hem of haar het beste werkt. Hiervoor is het houden van een intakegesprek essentieel. Keer op keer zie ik weer de ongelooflijke genezende kracht van mijn behandelingen. U kunt hier contact met mij opnemen voor meer informatie.

2022

Holistisch masseur

Gecertificeerd holistisch masseur. Als holistisch masseur ga ik samen met u doornemen wat uw klachten en vraagstukken zijn tijdens een intakegesprek. Hierdoor kunnen wij een passende behandelmethode vaststellen om zo efficient mogelijk verbetering te bereiken.

2022-2024

Holistisch therapeut

Als HBO opgeleide  holistisch therapeut kan ik u met diverse methodieken ondersteunen bij uw mentale, fysieke, energetische en emotionele vraagstukken.

2021

NLP Masters

Als NLP masters coach ondersteun ik u in het komen tot de kern van uzelf en waar uw pijnpunten vandaan komen. 

2020

Oprichter FJL Coaching

2020

NLP Practitioner

Als NLP practitioner pas ik verschillende methodieken toe om jou doelen te helpen verwezelijken.

2005

Sales profit coach

Vanaf 2005 dagelijkse coaching van mijn team. Aansturend op zowel betere sales resultaten als het ontwikkelen van persoonlijk talent.

2002

Reiki Master behandelaar

Reiki is de basis van mijn behandelingen. Met deze energie ondersteun en herstel ik op verschillende niveaus om jou weer in balans te brengen.

bottom of page