top of page
Strand zonsondergang

Coaching

Een vervuld leven met een succesvolle carrière waarbij u in balans bent met uzelf  én ook tijd hebt voor de mensen om u heen. Klinkt u dat als goud in de oren, maar is het in de realiteit helaas anders gesteld? 

 

​Ook ik heb hier lang mee geworsteld. Jarenlang heb ik gestreefd naar succes en resultaat gericht ging ik door tot het uiterste voor mijn carrière. Dit ging vaak ten koste van andere vlakken in het leven die belangrijk zijn, zoals relaties met dierbaren en zowel fysieke als mentale gezondheid. Balans is wat ik miste, waardoor ik steeds verder van mijn kernwaarden af kwam te staan. Tot ik op een punt kwam van tot hier en niet verder.

Ik heb diep naar binnen durven kijken, om weer terug te kunnen keren naar de authentieke Fred die daar altijd was, mijn innerlijke kind weer liefde gegeven. Alleen en met hulp van anderen is door dit proces de persoon die ik ben en wil zijn weer zichtbaar geworden. Niet alleen voor mij, maar ook voor de mensen die dicht om mij heen staan, collegae en als leidinggevende.

De aandacht die ik mezelf heb gegeven, heeft nu een diepgaand effect op mijn aandacht voor de ander. Effectiever en meer betrokken in het leven én in mijn carrière.

Graag deel ik mijn kennis en ervaring ook met u. Als NLP master practitioner coach ik u aan de hand van verschillende methodieken door uw groeiproces of moeilijke tijd heen. U kunt coaching ook combineren met reiki behandelingen of een massage ter ondersteuning. Voor pakketten en mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen. Hieronder vindt u mijn coaching expertise gebieden.

Image by Drew Beamer

De toekomst

Bouwen aan uw toekomstdromen. Wat wilt u bereiken in 5, 10 of 20 jaar? Hoe komt u daar?

Stabiliteit en risico, uw hoofd en uw gevoel, wat is de juiste keuze voor u?

Ik help u bij het concretiseren van uw doelen, de haalbaarheid en motivatie.

Het leven

De huidige maatschappij brengt een hoge druk met zich mee en is vooral prestatiegericht.

Iemand die oog heeft voor de werk-privé balans en het opbouwen en behouden van goede relaties kan u helpen om alle ballen in het leven hoog te houden.

Het zeilen
Startup

Zakelijk

Misschien stelt u zichzelf wel eens de vraag ben ik tevreden met mijn huidige baan? Of bent u al bezig om de volgende stap te zetten. Groeien in uw carrière of naar een leidinggevende positie, daar kunt u vaak wel wat zelfverzekerdheid en een steuntje in de rug voor gebruiken. 

Rouwverwerking

Een luisterend oor. Iemand die begrijpt waar u doorheen gaat. Een punt van rust én hoop. Laatste levensfase begeleiding en verwerkingstherapie voor dierbaren om u heen.

Image by Lenstravelier
bottom of page