top of page

Mama & Baby

Elke aanstaande mama verdient de leukste zwangerschap! Echter doordat er zoveel verandert in het lichaam tijdens de zwangerschap, kan dit gepaard gaan met diverse kwaaltjes en ongemakken. Om deze te verlichten biedt ik speciale zwangerschapsmassages aan. Hierbij gebruik ik diverse attributen om het zo comfortabel en veilig mogelijk te maken voor u en uw baby!

Groeien en nieuwe ervaringen opdoen is inspannend voor een baby en daarom is ontspannen is ook erg belangrijk! Elke baby gaat hier anders mee om. Soms is een massage bedoelt om lekker te ontspannen, maar het kan ook helpen bij krampjes, doorslaap problematiek en onrustigheid. 

Hierbij werkt de ontspanningsfactor het beste wanneer u als ouders zelf uw baby masseert. Tijdens de baby massage of een van mijn workshops leer ik u diverse technieken om ook thuis uw baby te kunnen masseren.

Zwangerschapsmassage

Tijdens uw zwangerschap verandert uw lichaam in rap tempo en kunt u last krijgen van diverse ongemakken. Een Zwangerschapsmassage kan deze klachten verminderen. Wat kan u verwachten van een Zwangerschapsmassage?

Een Zwangerschapsmassage is niet alleen ontspannend. Het kan ook veel lichamelijke voordelen hebben zoals:

Het heeft een positieve invloed op uw mentale gezondheid. Tijdens een massage maakt uw lichaam meer oxytocine aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat u zich gelukkiger voelt. De aanmaak van stresshormonen wordt juist lager door een massage.

 

Heeft u tijdens uw zwangerschap last van angstige gevoelens of stress? Dan kan een Zwangerschapsmassage een uitkomst zijn. U kunt beter slapen en een massage maakt uw spieren weer soepel en verlicht de pijn. Ook houdt u minder vocht vast en verbetert uw bloedcirculatie. Wanneer uw weerstand op top niveau is verkleint daarmee de kans op een vroeggeboorte.

Zwangere vrouw krijgt massage voor gezondheid van haar en haaar baby
Een baby wordt gemasseerd voor ontspanning en gezondheid

Baby massage

Binnenkort in mijn aanbod!

Babymassage workshop

Binnenkort in mijn aanbod!

*Prijzen zijn aan wijzigingen voorbehouden. Aan prijzen en aanbiedingen kunnen geen rechten ontleend worden.

bottom of page